Laboratoriumonderzoek

Door het inzetten van laboratoriumonderzoek is het mogelijk om nog nauwkeuriger/ specifieker de oorzaak te vinden van jouw klacht. Samples die onderzocht kunnen worden zijn: feces-, bloed-, urine-, speeksel-, haar- en slijmvliesanalyse. Uit deze samples kunnen veel gegevens verzameld worden die in verband kunnen staan met jouw symptomen. Hiermee is het mogelijk om patiëntspecifiek een therapieplan samen te stellen!

“Sanitas Humanus” De gezonde mens

Laboratoriumonderzoek

Indien er na de intake nog geen zekerheid is en er twijfels zijn over wat de mogelijke oorzaak/oorzaken is/zijn van je huidige klacht(en) kunnen we er voor kiezen om gericht laboratoriumonderzoek in te zetten. Indien je er voor kiest om via Carefulness het onderzoek te laten verlopen, dan besteden wij dit uit aan Sanitas Humanus of NL-Lab. Dit zijn gecertificeerde laboratoria en speciaal gericht op de complementaire zorg/therapeut/arts. Bloedafname vindt plaats via Medisanté. Feces, urine en speeksel samples dient de cliënt bij zichzelf af te nemen d.m.v. de testkit die wij meegeven.

Een aantal laboratoriumonderzoeken staan bij tarieven onder orthomoleculaire therapie. Indien men een ander onderzoek wilt aanvragen dan is dit natuurlijk ook mogelijk en op aanvraag!

Tevens bieden wij de mogelijkheid om je omega index te meten (vetzuur balans). Hiervoor gebruiken we de WHC omega index test COMPLEET. Deze test wordt o.a. gebruikt bij wetenschappelijke onderzoeken. De test kan bij Carefulness gedaan worden, maar het is ook mogelijk om deze thuis af te nemen. 

NL-Lab

NL-Lab is een privaat medisch onderzoekslaboratorium wat gericht is op de gehele mens en zijn of haar gezondheid. Ze zijn vanuit hun hoofdlocatie in Leeuwarden actief in heel Europa. Hun missie is het leveren van de ultieme medische diagnostiek voor de patiënt en de behandelaar.

NL-Lab heeft een ervaren interdisciplinair team met verschillende gevarieerde achtergronden, waaronder moleculaire en medische microbiologie en analytische softwareontwikkeling. Hun wetenschappelijk team publiceert jaarlijks in verschillende internationale wetenschappelijke tijdschriften.

Ze werken met de nieuwste technologie en de innovatieve analyseapparatuur die is ontwikkeld door Biotrack te Leeuwarden. Hierdoor zijn hun analyses betrouwbaar en nauwkeurig. Deze gepatenteerde technologie is volledig geautomatiseerd, snel, nauwkeurig en toepasbaar voor vele soorten analyses. NL-Lab is een onderdeel van Biotrack. Biotrack heeft de gepatenteerde C-FISH technologie ontwikkeld waarmee ze het merendeel van hun metingen doen en die in staat is om meer te meten. 

Naast al meer dan tien jaar ervaring te hebben in onderzoek naar ziekteverwekkers in relatie tot tekenbeetziektes en chronische infecties, doen zij ook onderzoek naar het darmmicrobioom en COVID-19. Zij verbeteren en verbreden constant hun analyses door te excelleren in onderzoek en ontwikkeling. Ze zoeken specifieker en detecteren meer, zonder enig verlies van specificiteit.

Kwaliteit
NL-Lab werkt volgens de ISO 15189:2012 richtlijnen en onze analytische systemen werken volgens ISO 13485:2016.

De Biotrack-MED, het analyse systeem van Biotrack uit Leeuwarden, is CE-IVD geregistreerd onder NL-CA002-2020-51055. Daarnaast is onder COVID-19 analyse CE-IVD geregistreerd onder NL-CA002-2020-51133.

Sanitas Humanus

RP Analytic, onderdeel van Sanitas Humanus, houdt zich voornamelijk bezig met het verlenen van laboratoriumdiagnostiek ten behoeve van complementair werkende artsen en therapeuten. RP Analytic biedt een groot aantal laboratoriumanalyses aan op het gebied van:

  • Microbiologie
  • Parasitologie
  • Enzymatische testen
  • Immuunsysteem
  • Relevante tests
  • Biochemische testen
  • Multi-elementenanalyse uit haar
  • Holistische-complementaire hematologie
  • Voedingsintolerantie/-allergie testen
  • Hormoondiagnostiek in speeksel

Voorbeeld van mogelijkheden aan onderzoeken

Informatie gegevens:

Demy van der Gugten
MSc. Maxine Harland

Praktijk adres:

Burgemeester Talsmaweg 4
3471 CN Kamerik
Gemeente Woerden

(Ingang naast de woning,
aan de Burgemeester van loonstraat)

Registratie gegevens:

Cat-collectief therapeut
Klacht en tuchtrecht

KVK: 85058793
BTW: NL863492472B01

BO nr: 73542022-01-30

BO nr: 104762023-07-11

Tel: 0623490425

Contract vrije therapie
– Wij werken niet met vergoedingen.
– Geen contract met zorgverzekeraars.

Scroll naar boven