Als dieren konden praten

 

Als onze trouwe viervoeters nou eens konden praten…

Heb jij een paard of hond die al een tijdje met zijn of haar gezondheid kwakkelt, maar weet je niet wat er aan de hand is? Veel dierenvrienden, waaronder wij zelf, blijven soms maar van de ene afspraak bij de dierenarts naar de andere afspraak gaan. Toch wordt en/of blijft het lieve dier soms nog niet helemaal fit en vrolijk… Zo zielig! Als onze dieren nou eens konden praten en ons konden vertellen wat ze onder de leden hebben…

Wij van Carefulness hebben niet alleen een hart voor mensen, maar natuurlijk ook voor dieren!

Naast dat wij werken met de complementaire test EMB en humaan laboratoriumonderzoek van RP Sanitas Humanus, werken wij ook met samples van dieren. Demy, onze orthomoleculair en energetisch therapeut, werkt vanaf heden ook met de ECD-test!

Een ECD test is een energetische complementaire dieren test. Met de ECD zullen wij een monster nemen van het speeksel. Dit speeksel monster wordt opgestuurd naar het lab en deze wordt getest in een bioresonantie apparaat.

Door gebruik te maken van bioresonantie kun je andere informatie inwinnen welke niet regulier, bij een dierenarts, gemeten wordt. De test uitslag geeft o.a. extra inzicht in functioneren van organen, disbalans, voeding intoleranties, allergieën, stressbelasting/trauma en vaccinatie verstoringen (op energetisch niveau).

Wanneer zet je deze test in?:
Als jouw hond of paard last heeft van: aanhoudende jeuk of pijn, spijsverteringsklachten, allergieën of intoleranties, gewrichtsklachten, chronische klachten zoals reuma of astma, ouderdomsklachten, hormonale klachten, gedragsproblemen, trauma, klachten na vaccinaties, niet lekker in z’n vel of niet wilt eten.

Praktische informatie:
Investering €160 euro (inclusief 21% btw, lab kosten en persoonlijk advies).
Gratis test afname kan op locatie in en rond Woerden, verder in overleg.

Je ontvangt binnen 2 weken per e-mail:

– Uitgebreide uitslag van het onderzoek.

– Persoonlijk advies. Bestaande uit bepaalde supplementen, homeopathische middelen of aanpassingen in de leefstijl/voeding.
– Het is mogelijk om persoonlijke homeopathische korrels op maat te laten maken. Kosten zijn inbegrepen in de pakketprijs.

Let op:
Deze test vervangt niet de dierenarts en is niet wetenschappelijk onderbouwd! Wel zien we dat ruim 80 á 85% van de dieren positief reageren op de voorgestelde behandeling.

Scroll naar boven